Jöjjön el és élvezze a szabadságot Kapnikbányán!

 

„Könnyen beleszerethet e vidékbe, aki már bejárta a Gutin-hegység ösvényeit, aludt már el a Kapnik-patak hangjára ezen a friss hegyi levegőn és érezte a helyiek szeretetét...”

Kapnikbánya, Máramaros megye, RomániaSzeretné kipihenni fáradalmait? Jó helyre talált! Mi rengeteg látnivalót kínálunk önnek, hogy pihenéssel, de mégis színes élményekkel tele tölthesse el szabadidejét nálunk!

Kapnikbánya az országhatártól másfél-két órás autóútra, Nagybányától 30 km-re található. Vendégházunk a város egyik legkézenfekvőbb telkén, a természethez közel, egész évben nyitva áll vendégei számára!

Baráti társaságok, családosok, turisták Magyarországról és Erdélyből gyakran látogatják ezt a vidéket. Télen a téli sportok szerelmeseié a főszerep, de ha a hó elolvad, a síelés Kapnikbánya városában véget, máris jön jóidő és a
sok-sok új lehetőség: túrázás, Gutin-hegység, stb. Ismerje meg Kapnikbánya történetét. Pihenjen aktívan és lásson csodát Kapnikbányán! Olvasson tovább:

Látnivalók & Aktív turizmus »
Síelés »

Ha már járt itt és ismeri a vidéket, akkor tudjon meg többet vendégházunkról vagy foglaljon szállást itt!

 


 

Régi Bányászház

Autentikus, eredeti régi bányászház max. 8 fó részére. Egyszerűbb körülményekkel is megelégedő baráti társaságoknak ajánljuk!
Bővebb információt

Úti tippek

A magyar-román határtól 2 óra autóútra található Kapnikbánya (Cavnic). Mielőtt elindulna, tekintse meg az utazási tippeket, a GPS adatokat és a Bányavirág Vendégházat a Google térképen!

Kapcsolatfelvétel

Romania, 4 Libertătii Street
Cavnic, 435300
banyavirag@freemail.hu
+36-20-532-5257
+40744933928

facebooktwitterSzállásfoglalás