ú

 

 

 


Az Icoana sípályarendszer

Képek »

Bérletek »

Élő kép »


 


A Superski sípályarendszer

Képek »

Bérletek »

Élő kép »A Kapniki sípályákról röviden

- összpályahossz: 7,9 km
- nehézségi fok: közepes
- sípályák esti kivilágítással is
- fun park, tubing, nyáron műsípálya
- az egyik leghóbiztosabb erdélyi síterepSíelés Kapnikbányán
(Cavnic, Kapnik)

A helyi sípályák sokszor november végétől egészen áprilisig síelhetőek. Igaz Máramaros megyében több sípályarendszer is van, a kapnikbányai pályák a kedvező földrajzi fekvés miatt azonban a leghóbiztosabbak közé tartoznak. Még annak ellenére is, hogy tengerszint feletti magasságuk 950-1350 méter közötti.

Még több szolgáltatás

Esténként ratrakok veszik kezelésbe a síterepet a tökéletes hóminőség érdekében. A kivilágított pályákat elegendő síelőnél mindig biztosítják. Továbbá olyan idényszerű szolgáltatásokat lehet igénybe venni, mint kutyaszán, tubing, síoktatás, bébisílift vagy motorosszán, snowboard funparkKözel a magyar határhoz!

A fentiek mellett, a magyar-román határhoz való közelség az itteni pályák egyik legvonzóbb tulajdonsága. A Nagybányától (Baia Mare) csak 30 km-re fekvő máramarosi síközpont, román viszonylatban közepes méretűnek számít.

Ha távolság - akkor itt kell megemlítenünk, hogy a Bányavirág Vendégháztól 1500 méterre kezdődnek a sípályák.A síközpontok

Kapnik két síközpontja az ICOANA és a SUPERSKI. A pályaegyüttesek aljában szükség esetén komplett sí, vagy snowboard felszerelést bérelhetünk. Az itt található éttermek a nyugat-európai pályákhoz képest árban jóval olcsóbbak és ez igaz a síbérletekre is.

 

 

 

 

Foglaljon szállást időben!

Szállásfoglalás

Gyorsan és egyszerűen. Innen az internetről, vagy telefonon.

Úti tippek

A magyar-román határtól 2 óra autóútra található Kapnikbánya (Cavnic). Mielőtt elindulna, tekintse meg az utazási tippeket, a GPS adatokat és a Bányavirág Vendégházat a Google térképen!

Kapcsolatfelvétel

Romania, 4 Libertătii Street
Cavnic, 435300
banyavirag@freemail.hu
+36-20-532-5257